Tid for slabberas

Ikke nok med at New York Times’ matskribent Oliver Strand har utropt Oslo til en av verdens beste kaffebyer, nå gjør USA Today det samme.

Den amerikanske dagsavisen nevner Oslo i samme åndedrag som Melbourne, Vancouver og Wien. Starbucks-hjembyen Seattle er også på listen, men avisen er rask med å poengtere at kaffekjeden bare utgjør en liten del av byens koffeintilbud.

USA Today skriver blant annet dette om Oslo-kaffen:
«Kaffen i Oslo brennes vanligvis svært lyst, og har en uvanlig smak som mange trolig må bruke litt tid på å venne seg til. Men de som har blitt omvendt sier at smaken gjenspeiler den ekte smaken av bønner og gjør en ellers god kopp kaffe til en fantastisk kopp kaffe.»

Les hele saken her eller omtalen på osloby.no her.

Avisen anbefaler både Tim Wendelboe på Grünerløkka og Mocca Kaffebar & Brenneri på Briskeby. Bildet over er fra Kaffebrenneriet. Se opp for god stemning!

Sted: Kaffebrenneriet på Grønland
Foto: Ole Anders Vik

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s