Vi har pusset opp!

Du ser det, ikke sant?

Stakkarsoss.no har fått både nytt utseende og ny logo:

Og ikke minst ny bloggplattform. Det betyr blant annet at du endelig kan kommentere innleggene våre (hurra!) og at det er mye enklere å dele bloggpostene på Facebook og Twitter – bare å bruke knappene under hvert innlegg.

Vi jobber også med å få inn Instagram-feeden i margen til høyre. Dere er så fantastisk flinke til å tagge Insta-bildene deres med #stakkarsoss, så det kommer om to. Inntil videre kan dere se alle de fine bildene her.

Så, hva synes du om nye stakkarsoss.no? Er det noe du savner? Vi vil veldig gjerne ha dine innspill!

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til Vi har pusset opp!

  1. Beate Sørum sier:

    Det ser fantastisk ut, både logo og nettside :) Godt jobba!

  2. Tone sier:

    Herlig løft. Virkelig bra jobba, jenter. Og logoen er så smukk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s