På landet

Neida, Stakkars-bloggen har selvfølgelig ikke tatt en tur på landet. Dette bildet er faktisk tatt midt i byen. Nærmere bestemt på kirkegården Vår Frelsers gravlund ved Ullevålsveien, neeesten i sentrum.

Her hviler blant andre Bjørnstjerne Bjørnson, Camilla Collett, Henrik Ibsen, Johan Sverdrup, Erik Werenskiold, Henrik Wergeland og Alf Prøysen og en rekke andre storheter. For et selskap! For noen omgivelser!

Sted: Vår Frelsers gravlund
Foto: Ann Merete Slåttland

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s