Der venter en skatt – eller to …

Julie Høivik - St. Olavs plass

«Så står jeg ute på gata og jeg skjelver litt på henda,
så jeg stapper dem i lommene og later som ingenting.
Og jeg veit ikke helt sikkert hvor jeg har tenkt meg hen.

Men kanskje jeg stikker til enden av regnbuen!» skriver Julie.

Sted: St. Olavs plass
Foto: Julie Høivik

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s