Tid for oslosang

Hmmm, hvem skal jeg stemme på i år tro?

Kan hende vi har sagt det før, men vi digger altså denne byen så innmari, innmari mye. Det er det heldigvis flere som gjør. Aftenposten/Osloby kårer i disse dager årets Oslo-borger. I fjor ble det ordfører Fabian Stang. Han fikk prisen for måten han samlet byen på etter terroren 22. juli.

I år er veldig mange fine folk nominert (her finner du også informasjon om hvordan du stemmer – fristen er 14. desember). Vi heier på dem alle, vi!

Sted: Schweigaards gate
Foto: Trude Remme

Trenger du en Oslo-boost? Skru opp bassen og sett på denne Spotify-spillelisten: Oslo-hyllest (hentet fra Osloby-saken «Velkommen til Oslo, vi er her for å bli»).

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s