I handlemodus

Aina Kristiansen - Torggate

Stakkarsoss.spreadshirt.noSi at du ikke er heeeelt ferdig med juleshopping riktig ennå, a! Vær så snill.

Vi har nemlig en skikkelig gladnyhet til dere i dag: Stakkars oss har åpnet nettbutikk! 

stakkarsoss.spreadshirt.no finner du T-skjorter til liten og stor, til jente og gutt – og til hund, bodyer til de knøttsmå, termokopper og kaffekrus (funker også til kakao, te og chai latte på soya) til den tørste, handlenett til den grønne og ymse andre morsomme Stakkars oss-effekter til deg som elsker Oslo. Endelig kan du vise alle hvor synd det er på deg og dine.

Bestiller du før lørdag, garanterer Spreadshirt levering før jul, så raska på!

God shopping, kjære Oslo-entusiaster!

Sted: Torggata
Foto: Aina Kristiansen

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s