Förlåt og 6000 takk!

Marte Kilde Arnøy - IladalenIkke vet vi hva svensken har gjort, men vedkommende angrer og ber om unnskyldning.

Angrer gjør dog ikke vi – ja, for at vi begynte å blogge på Stakkars oss, altså.

I dag er det nemlig nøyaktig seks måneder siden vi la ut vårt første innlegg. Vi vet det er en klisjé, men responsen har faktisk vært overveldende og mye har skjedd. Vi har snakket om Oslo-forelskelsen vår på NRK P1 (Østlandssendingen) og på TV 2, på dittOslo.no og i VG Helg. Vi har vært anbefalt blogg på Lesernes VG og dittOslo.no, og ordfører Fabian Stang har anbefalt oss på Twitter. Vi har inngått et samarbeid med Aftenpostens Osloby.no, og vi har åpnet vår egen nettbutikk (yay!).

Men det aller, aller viktigste er den responsen vi får fra dere som leser bloggen. Tusen takk til alle som sender oss nydelige Oslo-bilder. Tusen takk til alle som tagger bildene sine med #stakkarsoss på Instagram. (Seriøst, ta en tur innom Instagram for å kikke på de snart 3000 bildene!) Tusen takk til alle som sender hyggelige mailer. Tusen takk til alle som tvitrer og skriver Facebook-kommentarer. Tusen takk til alle som deler bloggen og Facebook-siden med venner og kjente. Tusen takk til alle som gir oss klemmer og skryt når de ser oss rundt omkring i favorittbyen vår.

Sted: Torshovdalen
Foto: Marte Kilde Arnøy

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Förlåt og 6000 takk!

  1. Tilbaketråkk: Fryktelige Frogner | Stakkars oss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s