Det lille eplet

Per-Helge Berg - Lille Grensen

I dag kommer ikke vi stakkars-bloggere utenom Sarah Jessica Parkers Oslo-forelskelse. Rett fra det store eplet og til Norges lille hovedstad – og kaboom – stormforelsket. Klart hun smører litt på, men uansett ingen tvil om at dama har god smak! Hvor søtt er det ikke at hun liker at det nesten ikke er engelsk språk på skiltene våre?

Vi lurer imidlertid på hvor hun fikk tak i så forbasket god kebab. Og: Ville Ibsen likt «Sex og singelliv»?

Sted: Lille Grensen
Foto: Per-Helge Berg

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s