Svaner i solnedgang

**Trude Remme - Vannspeilet i Middelalderparken

Svaner i solnedgang. Selve bildebeviset på at Oslos dårlige rykte er helt fortjent.

Ja, for du så vel ukas sak på Osloby.no?

Sted: Vannspeilet i Middelalderparken
Foto: Trude Remme

PS: Og – i går bikket vi 1000 likes på Facebook. Ingvild ble vår fan nummer 1000 og vant et valgfritt produkt fra nettbutikken. Gratulerer! Apropos nettbutikken: I dag har vi oppdatert den med nye produkter — flere T-skjorter, forklær, smekke o.l. Ta en titt, da vel! Om det er noe du synes vi mangler eller noe du gjerne skulle hatt en annen variant av, er det bare å ta kontakt, så ser vi hva vi får til. Vi er veldig klare for innspill!

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s