Hopp Oslo!

Oskar Seljeskog - Holmenkollen

Kjære lesere, kjære Oslo-likere: Godt nytt år!

Tusen takk for at dere har fulgt oss siden Stakkars-bloggen så dagens lys 6. juni i år. Det har vært et nydelig halvår, og nå tar vi sats og hopper (!) inn i et nytt bloggår. 365 nye bilder av fantastiske Oslo – vi gleder oss!

La oss avslutte året med et sitat fra bypatriotene i Karpe Diem: Hopp Oslo!

Sted: Holmenkollen
Foto: Oskar Seljeskog

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s