Lyrikk fra Alna

*** Hamid Waheed - Alna

Hamid («som en stolt osloborger som aldri har forstått seg på all sutringen rundt hvor forferdelig storbyen vår er») ble så glad av å finne bloggen vår, at han sendte oss en hel bildeserie.

«Jeg har arbeidet med en lyrisk bildeserie for skolen jeg går på. Bildene er altså tatt på Alna (med unntak av ett), i dette tilfellet rundt der jeg bor. Jeg ville blant annet vise hvordan Oslo kan brukes som et fantastisk bakteppe til å formidle historier, og at det er mye fascinerende som kan sees hvor som helst, så lenge man har riktig innstilling», skriver han.

Det er en innstilling vi liker!

Sted: Området rundt Alnaparken på Alna (bilde nr. 2 i bildeserien under er fra Slottsparken)
Foto: Hamid Waheed

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s