Oslos tur til å skinne!

Hans Petter Sundberg - Tjuvholmen

The New York Times har kåret Oslo til en av de mest spennende reisedestinasjonene i 2013, skriver blant andre Osloby.no. Avisa trekker fram Tjuvholmen og Astrup Fearnley som utviklinger som har bidratt til å gjøre vår elskede hovedstad til en av de 46 destinasjonene de mener du ikke bør gå glipp av i året som kommer. Vi kunne ikke vært stoltere av bitte lille Oslo.

Les hele saken på NewYorkTimes.com og se hvilke andre grunner de har bak påstanden om at det er Oslos tur til å skinne!

Sted: Tjuvholmen
Foto: Hans Petter Sundberg

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s