Hagenissen

Bilde

Den lille nissen ved bussholdeplassen i Telthusbakken var ekstra flott i 2009, da dette bildet ble tatt. Selv om han fortsatt står der, har han mistet både bein og hage på grunn av veiarbeid og ny asfalt. Vi krysser fingrene for at han får en ny hage til våren.

Klikk deg inn på ukens sak på Osloby for å se hvem som ikke orker mer av det tøffe bylivet.

Sted: Telthusbakken
Foto: Hans Marius Høst Jensen

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s