Sykkeldelisk

Eirik H. Eide - Barcode

«Jeg har i lengre tid holdt på med en fotoblogg om utbyggingen av Fjordbyen/Bjørvika, og tok dette bildet av det som etter min mening må være byens stiligste sykkelparkering, som befinner seg mellom to av byggene i Barcode. ‘Sykkeldeliske’ lysforhold og bare det å få lov til å parkere her må være grunn nok til å ta ta tohjulingen fatt», skriver dagens fotograf.

Ja, er det ikke tid for sykkel snart?

Sted: Barcode
Foto: Eirik H. Eide, hvis fotoblogg du finner på osloiforandring.origo.no

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s