Ubrukt plass søker selskap

Bilde

«Velstelt eldre plass med park klar for å møte nye mennesker.

Liker du å sitte på gresset og nyte solen? Liker du utendørsaktiviteter som for eksempel bordtennis? Liker du å ha tilgang til god litteratur? Liker du å studere byens travle beboere midt i naturlige omgivelser? Da er jeg stedet for deg!

Jeg søker noen som vil dele hverdagslivet sitt med meg. Jeg takler bråk og et stressende miljø godt. Jeg er en rolig oase i en ellers hektisk hverdag og har en fargerik personlighet. Jeg søker noen som ikke har hastverk og ønsker folk i alle aldre velkommen. Vel møtt!

Mvh Schous plass, Grünerløkka, Oslo.»

Sted: Schous plass
Foto: Kine Hagen Hermansen

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s