Ton-i-ton

Ragnhild Aarseth - St. Hanshaugen

«Dette er mitt nærområde», skriver Ragnhild om dette bildet hun tok fra bussholdeplassen i Ullevålsveien i desember. Vi sender herved vår dypeste medfølelse hennes vei.

Sted: Ullevålsveien / Collets gate
Foto: Ragnhild Aarseth

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ton-i-ton

  1. Øistein sier:

    Denne delen av Ullevålsveien er den jeg liker dårligst. Jeg ser ikke etter ny leilighet i en av de stygge bygårdene på venstresiden av bildet, og går aldri på tur rundt St.hanshaugen og ender opp ved baker Hansen litt lengere ned i veien. Stakkars oss som har denne gaten i umiddelbar nærhet..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s