Etterlysning: Votteeier

*Therese Talmo-Rønn - Sofienbergparken

Da vi så dette bildet i #stakkarsoss-feeden på Instagram (har du forresten tatt en titt på den i det siste? SÅÅÅÅ mye fint!), var det ikke tvil. Her måtte vi ut med en etterlysning, så vi kontaktet fotograf Therese.

«Det hadde vært flott med en etterlysning, altså. Her snakker vi realt bestemorarbeid ensomt og forlatt i storbyen. 

Det må være en av de rareste og fineste tingene med Oslo. At vi fortsatt bøyer oss og plukker opp slike mistede saker og legger dem på et mer synlig sted. Skulle vi ikke vært for travelt opptatt til det?»

Jo, skulle vi ikke det?

Sted: Sofienbergparken
Foto: Therese Talmo-Rønn

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s