Et feriemareritt

Bilde

Har du vinterferie?

Vi synes oppriktig synd på deg hvis du tilbringer den i Oslo. Her er det jo ingenting å gjøre. Det er verken mulig å gå på ski, stå på ski, gå på skøyter eller ake. Det er ingen museer å besøke. Ingen kinofilmer å se. Og snømannbygging driver vi i alle fall ikke med.

Sjekk denne guiden for flere ting det ikke er mulig å gjøre i Oslo i vinterferien.

Sted: Frognerparken
Foto: Madeleine Strand

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s