Så ikke langerne for bare trær

Bilde

«Bildene er tatt på vei hjem fra jobb etter kveldsvakt en natt tidlig i februar. Brukte dobbelt så lang tid som jeg pleier. Så null doplanging ved Akerselva, siden jeg ble gående og titte opp i stedet for å se hvor jeg gikk. Var fint med litt omvendt ‘hodet i sanden’», skriver Ingvill.

 

Sted: Mellom Kulturkirken Jakob og Sofienbergparken
Foto: Ingvill Dybfest Dahl

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s