Vi hjerter Oslo

Bilde

«Fantastisk å gå opp Karl Johan kl 08.40 en lørdag. Veldig trøtt og på vei til kurs ble jeg møtt av strikkede hjerter på lyktestolpene – og på Egertorget så jeg de små lappene med en morsdagshilsen fra LHL. Veldig fin start på dagen», skriver Heidi.

Vi skjønner ikke hva hun mener. Fin start på dagen? I Oslo?

Nehei, den må du lenger ut på landet med, Heidi!

Sted: Karl Johan
Foto: Heidi Lois Ravnås

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s