Jubel og ballonger

Even Skyrud – Urtegata

Fargerik gatekunst er så typisk Østkanten, altså. Eller, er det det? Hva betyr egentlig Østkanten for deg?

Akkurat det lurer Osloby/Aftenposten på. De planlegger en reportasje om nettopp denne delen av byen og vil ha dine østkantbilder: «Ta bilde av ditt ultimate østkantmotiv og del det på Instagram med hashtag #minøstkant, så deler vi det videre! Bilder kan også sendes på e-post til sga@aftenposten.no. Skriv gjerne en setning i kommentarfeltet –om valg av motiv og hva østkanten er for deg», skriver de på Osloby.no.

Sted: Urtegata
Foto: Even Skyrud

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s