Trikkekompliment

*Gudrun Cecilie Eikemo Helland – 17-trikken

Hvem i alle dager er det som plasserer disse små, hyggelige ordene rundt omkring i den vakre byen vår? Fristende å si at målet helliger middelet, i alle fall. Snakk om god start på dagen når dette møter deg på trikken en trøtt morgen. Dagens fotograf måtte i alle fall trekke på smilebåndet.

Sted: 17-trikken, på vei ned mot byen fra Sinsen
Foto: Gudrun Cecilie Eikemo Helland, som du finner på både Twitter og Instagram

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Trikkekompliment

  1. Maria sier:

    Dette skulle helt klart vært en del av sortimentet for standard trikkeinventar!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s