Langt, langt og lengre enn langt

Marius Waldal - Nationaltheatret

«Nationaltheatret er en stor stasjon med både T-bane og tog samlet. Den har flere utganger, og de fleste er veldig trafikkerte. Men den vestlige utgangen virker nærmest glemt, og det har vært veldig lite folk der de gangene jeg har brukt den.

For å komme dit må man gå helt til motsatt ende av togperrongen, og man kommer ut i krysset av Parkveien og Drammensveien, ved den amerikanske ambassaden.

Det er synd den er så lite brukt, for det er den klart mest spennende delen av stasjonen! Flotte tunneler med vakre linjer. Ta deg en tur hvis du ikke har vært der ennå», skriver Marius.

Sted: Nationaltheatret stasjon
Foto: Marius Waldal

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s