«Grønlandsleiret er hovedgata i byen min»

Signe Aanby - Grønland

«Av alle storbyer i verden er nok Oslo minst
Det er her jeg føler meg hjemme, det her er byen min»

Strofa er fra vår nye favorittoslolåt, «Nilsen» av Don Martin, feat. Tommy Tee. Ja, dere har vel sett videoen?

«Jeg er så Oslo du kan kalle meg for Nilsen
Rudolf, Lillebjørn, Joachim. Velg hvilken»

Sted: Grønland
Foto: Signe Aanby

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s