Vi advarer mot sterke scener

«Mange i Miljøverndepartementet kikket nysgjerrig ut av kontorvinduene sine mandag 11. mars. I et stort kastanjetre foran departementet satt en hønsehauk og fortærte en due. Her er noen hauk- og duebilder, som viser hvor mangfoldig naturen i Kvadraturen kan være», skrev Marianne til oss for noen dager siden.

Vi var litt usikre på om vi kunne blogge bildet. Tåler byfolk sånt – å se naturen på den måten? Vi tar sjansen!

Sted: Kvadraturen
Foto: Marianne Gjørv

PS: Om du synes virkelig synd på deg selv nå, kan du trøste deg med at det er gratis frakt når du bestiller to minst to produkter i nettbutikken vår, stakkarsoss.spreadshirt.no. Tilbudet gjelder i perioden 19.-22. mars, og du må bruke koden EASTER2013 når du bestiller. 

Les mer om nettbutikken her, og husk at moms og tollgebyr kommer i tillegg dersom du bestiller for over 200 kroner. 

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s