Husk påskelektyren!

Kamille nr 6 2013

Enten du forlater byen til fordel for fjell, snø, skiturer og hytteliv eller feirer en av de roligste ukene Oslo har å by på, er det viktig med godt lesestoff.

Går du for Kamilles påskenummer, kan du lese mer om Stakkars oss, om vårt forhold til Oslo og se hva vi anbefaler å bruke en marsdag på i hovedstaden. Intervjuet finner du i Kamille nummer 6, som har vært ute siden 15. mars. Neste nummer kommer 2. april, så du har fortsatt litt tid på deg. Løp og kjøp! :)

 

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s