Lys fra jordas indre?

**Aina Kristiansen - Olaf Ryes plass

 

Vi har jo helt glemt å fortelle dere om ukas Stakkars oss-sak på Osloby.no. «Her skulle det vært gull, men så var det bare fæle, fæle Grønland», skrev de. Uff. Nesten like grusomt som fæle, fæle Grünerløkka, jo.

Sted: Olaf Ryes plass
Foto: Aina Kristiansen

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s