– Oslo er vanskelig å slå

Ann Myhre - Ullevålseter

«Oslo er vanskelig å slå», skriver Daily Mail i sin reisereportasje fra Oslo. Det kan virke som om reporteren er forelsket i langrenn, grantrær, kuldegrader, sol og trehytter – alt innenfor bygrensene og bare en T-banetur unna sentrum. Vanskelig å slå? Nei, nei, nei!

(Innrøm for all del ikke at de har gjennomskuet oss og byen vår. Da kommer sikkert TURISTENE også. Aj, aj, aj.)

Sted: Ullevålseter
Foto: Ann Myhre

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s