Én til deg og én til meg

Cecilie Conradi - Pilestredet 55

Har du hørt om «kaffe på vent» eller «suspended coffee»? Kanskje har du sett Facebook-gruppa «Ja til kaffe på vent i Norge» eller lest at oslokafeene ble fridd til på Skjer i Oslo? Vel, leser du Osloby har du nok fått med deg at frieriet ble besvart – på Bislett var svaret et rungende «JA!»

Så hva er egentlig «kaffe på vent»? Ideen er at du kjøper en kaffe til en som ikke selv har råd. På Bislett har de en tavle hvor de henger opp kvitteringer for disse «ventekaffene». Kvitteringen kan så tas ned og byttes mot en kaffe for den som trenger det. En hyggelig og diskré måte å gjøre dagen litt bedre for noen, eller hva?

Sted: Søstrene Conradi i Pilestredet 55
Foto: Cecilie Conradi

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s