Ikke lett å leve med

Bilde

«Det er fæle greier når det er sånn at man kan dra ti minutter med banen fra hovedstadens sentrum så er’n i skauen og nattur’n. Som vi alle vet kan det være veldig farlig å bli blendet av sollys som speiler seg i glassklart vann. Nei, det er ikke lett å leve med, det er sikkert og visst», skriver Maria.

Sted: Sognsvann
Foto: Maria Gjerpe

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ikke lett å leve med

  1. Stakkars oss sier:

    Bildet snakker absolutt for seg selv. Men dette er ikke en ren fotoblogg, til det er vi altfor glad i ord ;) Du får bare la være å lese da, vet du!

  2. Slutt å skrive så mye tull, dere ødelegger effekten. Bildet snakker for seg selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s