Bybattle! (Og du kan vinne billetter!)

Johanne Skarbø Pedersen - utsikt fra Grefsenkollen

Du har vel ikke glemt #oslobra-konkurransen vår?

Det ser jo ikke sånn ut. Det har allerede kommet inn over 500 bilder – og flere vil vi gjerne ha! Ikke bare er det stas at dere viser oss hvilke steder som er deres absolutte favoritter i denne byen. Det er også stas fordi vi skal presentere vinneren på Pecha Kucha neste uke!

Whaaat?

Jepp! Neste torsdag sesongåpner Sukkerbiten og da arrangeres en Pecha Kucha-spesial: Oslo vs. Bergen! Og da er vi i Stakkars oss så heldige (?) at vi skal presentere bloggprosjektet vårt – det er jo en av de mange bra tingene som skjer i Oslo for tiden, sant?!

Se fullt program for Pecha Kucha spesial Oslo vs. Bergen her. Og Facebook-siden finner du her (ikke glem å trykke like og dele det forferdelige arrangementet med så mange som mulig).

Nysgjerrig på hvilke forferdelige ting  som skjer på kulturfronten i Oslo for tiden? Lyst til å se hva i alle dager Bergen har å by på? Bare keen på en øl og litt pre-sommerstemning (forhåpentlig)?

Ta deg en tur på Sukkerbiten neste torsdag, davel! We’ll be there!

Billetter kan du kjøpe her.

Og du? Vi gir bort billetter til to lesere som får ta med seg én venn hver! Legg igjen en kommentar (her på bloggen) der du forteller oss hvorfor DU bør vinne, så trekker vi to heldige vinnere! Fristen er i morgen kl. 17.

Psst. Og nå skjønner du hvorfor det er så sabla viktig med FLEST MULIG bidrag i #oslobra-konkurransen, sant? La oss vise bergenserne hva ekte bypatriotisme er!

Sted: Opp en sti og inn i skogen i nærheten av Grefsenkollen
Foto: Johanne Skarbø Pedersen

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til Bybattle! (Og du kan vinne billetter!)

 1. Håkon sier:

  Fordi jeg ELSKER Oslo!

 2. julie høivik sier:

  Billetter til meg? Hvorfor?
  Fordi jeg digger Oslo.
  Jeg synes bloggen deres er Konge.
  Er megakeen på både øl og sommerstemning.
  Jeg trenger sårt et lyspunkt i en hverdag preget av bachelorskriving og grining.
  Og jeg digger oslo.

 3. Marte sier:

  Jeg burde definitivt vinne siden jeg er en omgjort bergenser! Etter 13 år i Oslo har jeg et stort bankende ømt hjerte for fine Oslo og blir så glad over ting som denne bloggen og de forferdelige tingene man kan lese her! Jeg vil høre og se når mitt andre hjem blir grusa av mitt nye:)

 4. Beady sier:

  Jeg bør vinne fordi jeg nå kommer til å ligge våken med ordene Pecha Kucha på hjernen. Igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s