Groruddalens alpinbakke

Bilde

Bilde

Litt off season, men vi måtte bare vise dere disse fæle bildene fra Jerikobakken på Lindeberg.

Det øverste er tatt av prosjektlederen i Grorudalssatsingen i bydel Alna, mens det nederste er tatt av åtte år gamle Ole. De to har dette til felles: De digger Jerikobakken.

Den 190 meter lange alpinbakken drives på dugnad, den har to traseer, to store hopp, heisen er nylig oppgradert og nye snøkanoner er på plass. Bakken ligger bare 200 meter fra Lindeberg T-banestasjon. Lite visste vi om at Groruddalen har sitt helt egne skisenter!

Ole har tatt bildet med hjelmkameraet sitt mens han kjørte på ski med kompisene i påsken. Tipper det er noen i Groruddalen som allerede gruer seg til vinteren kommer.

Sted: Jerikobakken på Lindeberg
Foto: Bydel Alna (øverste bilde) og Ole Bjune Grythe

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s