Bedre enn sitt rykte

Ida Torkjellsdatter Storehaug – Sinsenkrysset

Årets lokale nettsted? Osloby, selvfølgelig. De fikk prisen i kveld, under Nordiske Mediedager i Bergen.

– Det fine med å jobbe i Osloby har vært å oppdage at byen vår ikke bare er svarte nyheter om kriminalitet, t-banetrøbbel og triste skjebner. Vi ser at det banker mange varme hjerter i den rare, lille byen vår- ildsjeler som bryr seg om både naboer og ukjente, og gode mennesker som gjør skam på Oslos rykte som en kald, hard by. Og vi håper at vi kan inspirere flere ved å dele også disse historiene, uttaler frontredigerer Kristjan Molstad i denne saken på årets lokale nettsted, Osloby.no.

Vi kunne ikke sagt det bedre selv og sender våre hjerteligste gratulasjoner til den fine gjengen i Aftenpostens egne nettavis for Oslo. Vi er jublende glade for  (og stolte av) å få samarbeide med dere om å gjøre skam på Oslos stygge rykte.

Sted: Sinsenkrysset (Det er så Oslo, du kan kalle det for Sinsen)
Foto: Ida Torkjellsdatter Storehaug

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s