Den oransje timen

Unni Husum-Hogseth - Tjuvholmen

Du trenger jo faktisk ikke dra opp i Tjuvtitten for å få med deg solnedgangen fra Tjuvholmen. Kanskje har du tilgang på en takterrasse, slik Unni har. Vi håper hun slipper å se dette hver dag, for slikt kan man umulig ha godt av.

Sted: Tjuvholmen
Foto: Unni (som også heter Husum-Hogseth, men synes vi godt kan være «litt sånn på fornavn» i denne lille byen vår, hvor alle kjenner alle)

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Den oransje timen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s