Svøm på eget ansvar

* Lene Larød – Ingierstrand

«Er innflytter til Oslo og var overbevist om at dette var siste stedet på jord jeg kom til å trives. Tok feil gitt! Byen imponerer meg hver dag!» skriver Lene.

Nå er ikke dagens bilde egentlig fra Oslo, men rett utenfor for bygrensa, i Oppegård kommune. Vi tillater oss dog et aldri så lite unntak. Ingierstrand bad  ble nemlig kjøpt (for 1,8 millioner kroner) av Oslo kommune allerede i 1936. Målet var å sikre Oslo-folk tilgang til et verdifullt rekreasjons- og friluftsområde ved sjøen, skriver dittOslo.no. I går ble det nyrestaurerte anlegget åpnet, og trekkplasteret er unektelig den fredete funkisperlen av en restaurant, men vi tipper også stupetårnet blir flittig besøkt.

Sted: Ingierstrand
Foto: Lene Larød

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Svøm på eget ansvar

  1. Tilbaketråkk: Stakkars oss! | Stakkars oss

  2. Tilbaketråkk: Fæle greier | Stakkars oss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s