Akrobatisk aften (og full forvirring)

Aina Kristiansen – Øvre tangent

 

Bjørvika er litt forvirrende om dagen, viser det seg. Tidligere i kveld skrev vi at dette var gangbroa Akrobaten (se overstreket tekst nederst i innlegget), men Thomas Øverland, en oppmerksom følger på Twitter, kunne informere oss om at dette faktisk er Østre tangent, Nordenga bru.

Vi beklager full forvirring og vurderer å skaffe oss en guidet tur i områdene rundt Operaen.

Sted: Bjørvika
Foto: Aina Kristiansen

Møt Akrobaten, en prisvinnende gangbro i stadig voksende Bjørvika. Ja, for den heter Akrobaten – og den har vunnet en internasjonal pris. Broa, som går over togsporene på Oslo S og inn i OperaKvarteret, ble kåret til Europas flotteste gang- og sykkelbro i en stålkonstruksjonskåring.

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Akrobatisk aften (og full forvirring)

  1. Tilbaketråkk: S.C.H.T.Ø.G.G. | Stakkars oss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s