Tida flyr

*Hanna Norberg – Blå

Vi kommer altså ikke helt over at det har gått et helt år siden vi gikk akkurat her og fikk ideen om å vise alle hvor grusomt vi har det i storbyen. Er det altså sånn at tida flyr selv når man har det forferdelig? Vi trodde det var bare når man hadde det gøy at den gikk, men vi har da ikke hatt det GØY i et helt år?

Sted: Blå
Foto: Hanna Norberg

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s