Kyssestasjon

Tine Levin Granlund – Adamstuen

«Ikke noe kjærlighet i denne byen, nei …», skriver dagens fotograf om denne kyssestasjonen i Johannes Bruns gate på Adamstuen.

Fare for at krittet har regnet bort, men om du trenger en annen unnskyldning for å komme deg til området i dag, kan du få en av oss – helt gratis. I dag arrangeres nemlig Folk på Haugen, en gratiskonsert på utescenen på St. Hanshaugen. Du finner mer info her og her, men kjapp deg – konserten starter kl. 15.00!

Sted: Adamstuen
Foto: Tine Levin Granlund

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s