Trikkepodkast!

Bilde

Hva i all verden er en trikkepodkast?

Ikke visste vi! Men vi vet nå. Mari i Lutter øre forklarer:

«Lutter øre produserer stedsspesifikk radio til natur- og kulturminneområder, bymiljøer og utstillinger. Nå har vi endelig gleden av å invitere til lansering av det som var vår opprinnelige idé, en trikkepodkast om Oslo. Lytt til en podkast mens dere tar trikk fra Jernbanetorget til Torshov!»

Så enkelt, altså. Høre på en podkast som er tilpasset trikketuren. Hurra!

Slik gjør du:

«Last ned podkasten (mp3). Lagre mp3-fila på en mobiltelefon eller mp3-avspiller. Dra til Jernbanetorget og holdeplassen for trikk 11 og 12. Sett deg på trikk 11 eller 12 og trykk på play når trikken kjører. Gå av på Torshov og møt oss for en kopp kaffe på Kaffegutta  i Vogts gate 58, vi er der fra klokka 17-20 tirsdag 11. juni. Vel møtt!»

Det er altså lansering allerede i morgen. Men du kan selvsagt høre på podkasten akkurat når du vil. God trikkelyttetur, det høres gudsjammerlig kjedelig ut!

Sted: Jernbanetorget
Foto: Stephan Reis

Pssst. I dag bikket hashtagen #stakkarsoss 10 000 bilder på Instagram. 10 000! Jøje. Vi ante ikke at dere synes Oslo er SÅ dritt. Se de forferdelige bildene her (ære være deg hvis du orker å se 10 000 bilder av Oslo!).

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s