Østenfor sjø, østenfor vann

Bilde

«Grusomt å være ved Østensjøvannet tidlig en morgen. Kaldt var det også», skriver Kim.

Badet du? lurte vi.

«Badet? Ånei, du», svarte Kim.

Sted: Østensjøvannet
Foto: Kim Johnsen

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

6 svar til Østenfor sjø, østenfor vann

 1. Jan Olav Nybo sier:

  Kan eg bruke dette bildet i ein kommunal rapport om Østensjøvannet. Mvh Jan Olav Nybo

  • Stakkars oss sier:

   Hei du! Beklager at det tok tid før vi så kommentaren din. Bildet er ikke vårt, men vi kan sette deg i kontakt med fotografen, så sjekker du direkte med ham. Send oss en epost til oslo [at] stakkarsoss [dot] no, så sender vi videre til fotografen. :)

 2. Fail sier:

  Hvis jeg legger en rose midt i en søppelhaug, zoomer inn og tar bilde så joda, det blir jo et fint bilde av en rose. Men jeg står fortsatt midt i en søppelhaug. :) Så disse bildene deres virker ikke, dere tar bilder av små detaljer i Oslo og later som om det ikke finnes noe rundt det. Men i det øyeblikket man zoomer ut så ser man hva det egentlig er, en møkkete liten by full av bråk og mas.

  • Stakkars oss sier:

   Heisann! Det er klart man kan finne både vakre og stygge ting og velge hva man fokuserer på. Vi later på ingen måte som det ikke finnes problemer i Oslo, men det er så innmari mange som fokuserer på problemene, og det finnes faktisk en hel haug av ting, steder og folk her som er både vakre, varme og flotte, og det må det også være lov å fokusere på. Vi håper dog at du har funnet deg en annet sted å bo, for ingen bør bo et sted de synes er bare forferdelig. Heldigvis er det lov å flytte for dem som ikke trives. Vi, derimot, elsker faktisk å bo her. Ja, vi synes til og med det er ganske ålreit med litt bråk og mas i ny og ne. Levende by, levende liv.

 3. Sollemor sier:

  Vakkert! Østensjøvannet er en perle :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s