Sjøhest er best, ingen protest

*Aina Rølland - rundt omkring

Visste du at Oslo er full av små sjøhester? Det gjorde ikke vi. Det vil si, ikke før vi fikk en mail fra Aina. Hun ville gjerne dele en samling bilder av sjøhester hun har funnet i Oslo.

«Jeg la først merke til én utenfor døra mi, så en til lengre nedi gata, og enda en et par dager etterpå! Da ble det plutselig en hel ettermiddag på sjøhestjakt! :) De er små og ofte godt kamuflert, men også fargerike og lette å se.

Jeg har funnet flest i området øvre Günerløkka, men jeg tror de finnes flere steder. Og  visstnok skal de ha begynt å poppe opp allerede i 2006! :) Og nå er en ny ladning på vei ut i byen vår. Herlig! Man må jo bare elske disse små, fargerike skapningene?!»

Sted: Øvre Grünerløkka m.fl.
Foto: Aina Rølland

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s