God sommer!

Per-Helge Berg - Aker Brygge Oslofjorden

I flaska ser du Christian Radich ved brygga nedenfor Akershus festning, mens sjøen i bakgrunnen er tatt fra Nesoddbåten og viser Oslofjorden et sted, forklarer Per-Helge, som også kan røpe at bildet er mekket med en app – FotoRus, for å være nøyaktig. App, app, app!

Sted: Aker Brygge / Oslofjorden
Foto: Per-Helge Berg

OBS! Stakkars oss tar nå sommerferie i tre uker. Vi håper dere fortsetter å sende oss blinkskudd fra hovedstaden, enten dere tilbringer sommeren her eller bare er innom for å vaske klær mellom hytteturer, flyturer og båtturer.

Send bildene deres til stakkarsoss@gmail.com og si gjerne hvor bildet er tatt og om du eventuelt vil vi skal knytte navnet ditt til en lenke dersom vi blogger det.

Om savnet blir for stort, anbefaler vi også en tur innom Instagram. Vi er ikke verdens flinkeste til å oppdatere vår egen konto, men om du sjekker hashtagen #stakkarsoss, får du se godt over 11.000 (!!!) oslobilder å kose deg med.

God oslosommer!

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s