Sjarmerende ett-roms på Sagene

Thomas Skavhellen – Dannevigsveien

Leiligheten ligger midt i Dannevigsveien på Sagene. Du går inn i gaten hvor du har Kaffebrenneriet på høyreside og Sagene kirke på venste. Omtrent midt i denne gata finner du den røde, fine ettromsleiligheten, garantert uten vann og avløp, men – som fotografen selv skriver til oss – sjarmerende som pokker.

Sted: Dannevigsveien på Sagene
Foto: Thomas Skavhellen

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s