Aller verst er bakgårdene

Sandra ZY - BaldersgateVi har sagt det før, men sier det gjerne igjen: Noe av det aller, aller verste med Oslo, er alle bakgårdene. Hemmelige rom fulle av blomster og trær, lykter og lys. Fysjom!

Sted: Balders gate på Frogner
Foto: Sandra ZY (som presiserer at det ikke er hun som står for utsmykkingen av akkurat denne bakgården. Stakkars henne som har venner med en slik bakgård, sier nå vi.)

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

8 svar til Aller verst er bakgårdene

 1. stavak sier:

  Haha, nice :) Jeg bor der jeg :P

 2. Asfaltbarn sier:

  «Oslo folk krever ikke mye for å ha det bra», skriver lorfg.

  Takk og lov for det! :D

  PS. Kan noen fortelle meg hvor jeg kan se betong, plastikk og billige utemøbler på dette bildet? Til og med når jeg zoomer inn på bildet, ser jeg ikke antydning til det…
  PPS. Lær deg kommaregler og orddeling, lorfg.

 3. Tilbaketråkk: Lykkelig uvitende | Stakkars oss

 4. lorfg sier:

  Det er nesten sørgelig å se, alt som skal til er noen steinheller, litt utemøbler og et par grønne blader også tror Oslo folk at det ser pent ut og de har det bra. Lykkelig uvitende. For meg ser bildet ut som ytterkanten på en trang søppeldynge. Betong, stein, plastikk, noen baljer og noen billige og temmelig stygge utemøbler. Oslo folk krever ikke mye for å være glad.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s