Holdt for narr

*Lina Maria Karlsen – Ola Narr

Vi så at Lina Maria la ut dette bildet på Instagram og sa hun hadde plukket bringebær i byen. Hun holder oss for narr, tenkte vi, og ba om en nærmere forklaring.

«Bildet er tatt på Ola Narr. Jeg sendte selvfølgelig beskjed til kommunen om å fjerne buskene sporenstreks. Sånn kan vi ikke ha det!» skriver hun.

Sted: Ola Narr
Foto: Lina Maria Karlsen

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Holdt for narr

  1. Borud sier:

    Hei, jeg stusset litt på bildet av bringebærene og må nesten spørre; Dere er klar over at bær og frukt som vokser i Oslo trekker til seg all forurensing i bakke og luft? Så et bringebærkjerr i kanten på en hage i Oslo vil være full av dritt, bokstavelig talt. Alt som dyr og mennesker legger igjen hanver i disse bærene. Jeg vil ikke anbefale noen å spise de bærene der, hvis man har flaks får man kun en 4 dagers omgang med diare.

    • Stakkars oss sier:

      Heisann, og takk for bekymringen. Tror nok vi tåler en del, selv om man selvsagt ikke bør spise disse uten å skylle dem godt først. Hørte en reportasje om dette på Ekko forleden, faktisk. De hadde testet grønnsakene fra parsellhagen Herligheten (midt i byen, rett ved trafikken) og konkluderte med at det var helt trygt å spise det som vokser der. For at de små mengdene med skadelige stoffer skal være skadelig for mennesker, må man faktisk spise umulig store mengder av disse grønnsakene og fruktene. Nå vokser riktignok akkurat disse grønnsakene i esker som beskytter fra fra forurensing fra jorda, men det er neppe dødelige å spise noen skylte bringebær – selv i Oslo. Selvsagt bør man bruke sunn fornuft, men har selv spist mang et bær i byen uten å oppleve noen problemer. Menneskekroppen er ganske fantastisk, gitt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s