Lykkelig uvitende

Alexandru Stanoi - Skådalen stasjon

Er vi Oslo-folk bare lykkelig uvitende om hvor stygt det er her og hvor jævlig vi egentlig har det? Det mener en leser som kommenterte på innlegget vårt om byens bakgårder.

«Det er nesten sørgelig å se, alt som skal til er noen steinheller, litt utemøbler og et par grønne blader også tror Oslo folk at det ser pent ut og de har det bra. Lykkelig uvitende. For meg ser bildet ut som ytterkanten på en trang søppeldynge. Betong, stein, plastikk, noen baljer og noen billige og temmelig stygge utemøbler. Oslo folk krever ikke mye for å være glad.»

Er du enig?

Sted: Skådalen stasjon
Foto: Alexandru Stanoi

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

8 svar til Lykkelig uvitende

  1. stavak sier:

    Eg like bakgården min eg… Sådeså! Me har det super trivelig i Balders gate :D

  2. Asfaltbarn sier:

    Fantastisk! Godt å vite at det fortsatt finnes slike meninger der ute; det styrker jo formålet til denne bloggen bare enda mer! :)

  3. Kanskje vi Oslo-folk er litt mindre kravstore enn folk fra bøgda? Kanskje vi ser skjønnheten i det enkle og ikke trenger en masse dyrt «stæsj» for at vi skal trives? Fordi byen er så vakker i seg selv, at det holder å rydde, plante litt blomster og ha noen bord og stoler, så er det flott.

  4. Ikke mat trollene :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s