1000 åpne hager!

Bilde

Vokste du opp på 80-tallet og savner Portveien 2? Bor du midt i asfalthelvetet og kunne ønske du hadde din egen hage? Alltid drømt om din egen parsell?

Vi kan dessverre ikke hjelpe deg med noe av dette. MEN – du kan selv gjøre noe med savnet/ønsket/drømmen. I morgen er det nemlig hagedag i hovedstaden! Oh yes!

Hva det går ut på? At du kan besøke en av byens mange kolonihager og få lov til å gå inn i de private hagene. Mange av kolonistene ønsker å vise frem hagen sin og fortelle litt om hva det vil si å ha sin egen parsell.

Det vil også være åpne kafeer og kulturarrangementer i noen av kolonihagene. For eksempel er det «Hagelarm» i Etterstad kolonihager (det meste skjer i dag og I KVELD – skynd deg!) og kulturmønstring i Solvang avdeling 1.

Når? Søndag kl. 12-15.
Hvor? Alle kolonihager i hele landet. Tror vi. Bare ikke i Etterstad.
Hvordan? De som ønsker besøk har to grønne ballonger ved inngangen!

Les mer om den store hagesøndagen på Osloby.no og Oslo kolonihagers nettside.

Sted: Portveien 2 i Hjemmets kolonihager på Bjølsen
Foto: Hanna Norberg

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

3 svar til 1000 åpne hager!

  1. Tilbaketråkk: Kosetre | Stakkars oss

  2. nina sier:

    1000 åpne hager arrangeres av Hageselskapet, og dekker hele landet! Sjekk http://www.hageselskapet.no for å finne ut hvilke hager som er åpne i ditt fylke. De er åpne fra 12-17.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s