Giraffstaden

Bilde

Eh. Altså. Jommen fant ikke Marte en giraff i Oslo. Hun forteller:

«Oslo har så mange eksotiske dyr! For ei vekes tid sidan fann eg ein giraff, eg kaller han Rune. Tusen takk til kven enn som lagde Rune og sette han fra seg så eg kunne finne han. Han har det veldig fint her hos meg!»

En osloboer som har adoptert en giraff. Finnes jo hjertevarme i denne byen likevel, jo!

Sted: Ved Forskningsparken t-banestasjon
Foto: Marte Petersen-Øverleir

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s