Utendørsfjolleri

Aina Kristiansen - Jens Bjelkes gate Aina Kristiansen - Kolstadgata

«Foreningen Urban Samtidskunst vil at Tøyen skal bli Nordens største utendørsgalleri», skriver Dagsavisen.

Utendørsgalleri? Urban samtidskunst? Veggmalerier? Farger på gavlveggene?

Vi vet ikke helt hvor vi skal begynne, men mener de virkelig at vi som bor i denne grå og triste byen skal utsettes for fargerik kunst hvor enn vi går i denne bydelen? Vi har ikke ord. Makan til hensynsløst forslag skal man lete lenge etter.

Sted: Jens Bjelkes gate og Kolstadgata på Tøyen
Foto: Aina Kristiansen

(Du hørte vårt rungende «JA!» mellom linjene, ikke sant?)

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

5 svar til Utendørsfjolleri

 1. Anders sier:

  Ja stakkars dere.. Dere klager over at det kommer litt kunst på veggen, eller litt farge ? Er det galt også nå.. hensynsløst mener du ? Mere hensynløst med denne bloggen.. Misbruk av nett-trafikk og strøm !

  • Anders sier:

   (Du hørte vårt rungende «JA!» mellom linjene, ikke sant?) Så denne nå !! Begynte jaggu å lure !

   • Stakkars oss sier:

    Hehe, da var det jommen bra vi skrev «JA!» mellom linjene :) Selv om vi stort sett ikke gjør det. Vi prøver å overdrive så voldsomt at det skal bli lett å forstå at vi er ironiske! Vi ELSKER jo Oslo, så det er klart at vi digger at det skal bli mer kunst på veggene også!

 2. Kristian sier:

  En kjempeidé! Håper dette kan bli en farsott på Tøyen og Kampen. Veldig interessant i forhold til en ensfarget gavlsvegg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s