Oslo, 31. august

Bilde

… har du hørt noe så kjipt? Nå skal man altså måtte se film i en av hovedstadens mange bakgårder. Caroline skriver:

«I Karlstadgata 8 på Grünerløkka dras det i gang filmkveld i aften. Gratis er det også. Utrolig kjipt. Dørene åpnes kl. 20.00. Vi beklager selvfølgelig på forhånd den søte musikken fra ‘Cinema Paradiso’ som vil spre seg i sommernatta, og han veldig pratsomme, italienske taxisjåføren fra ‘Night On Earth’. Men noen ganger må man bare sitte tett, drikke vin og la seg sjarmere av søte italienere.»

Skynd deg – hvis du orker å bruke lørdagskvelden din på dette, da. Blå himmel er det jo også…

Sted: Karlstadgata 8 på Rodeløkka/Løkka/Sofienberg-ish
Foto: Caroline Roka

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s